Förhoppningsvis oftar..

nu ska jag köpa en systemkamrera elr jag ska få en typ i jul men iaf då kmr jag ta en massa kort osv.. då kommer jag göra om denna blogg till en så kallad fotoblogg.. jag kmr nästan bara lägga ut lite bilder men jag ska också försöka att hinna med att skriva en del!
 
Jag ska försöka ta bort massa kort på datorn elr jag ska ta bort ALLA kort osv... Men jag ska ta och börja ta kort med min kamera som jag har nu men det är inte det lättaste eftersom den suuuger osv. Syster ska spela match idag så jag tar med kameran å tar lite kort! Dom kommer upp när jag kommmer hem igen eller i morron! 
 
 
Är det en bra idé? Kommentera gärna vad ni tycker om det!! Puss och hej! / Alma 
 

Skola å en fucking super svår läxa tills idag.. Buhu!!

Idag blir det skola och jag har en läxa tills idag å den läxan ska jag kunna Europas sjöar, floder, berg och bergskedjor och såklart kom jag på de igår å börja träna på det men kan nästans allt som tur va! :-) men nu ska man väll gå ner och äta och sminka, platta håret å gå till bussen! Puss å hej ! ( på bild ser ni mig och min älskade Moa <3 )


Gästbloggning :D

Hej jenny här :D 
jag sa att jag kunde lägga in almas nya header så skulle in och göra det , så tänkte jag bara göra ett litet inlägg här , hoppas det ä okej Alma<3
 
men , tänkte även berätta om hur alma är som person! 
 
Alma är världens goaste tjeja! hon förstår allt man babblar om ! hon står bakom mig hela tiden , när man behöver nån att prata med som man vet , inte går runt & snackar skit! 
hon älskar hästar och brinner för det hon gör ,  hon gör allt man säger hon kan göra för att bli bättre på det  & det ger resultat hela tiden! jag och alma har drivit en blogg förut och det var hur kul som helst alltid humor , men sen tröttnade vi så la ner den!! 
 
ska inte babbla mer men den headern hon har nu är inte den jag skulle lägga in , hon har inte skickat den till mig så jag tog den bara :D

jag & min (foder)häst :D

hihihi

hahaha, brandlarmet sattes på idag! vissa tror att det va en övning men det var en i nian som tände eld på ett papper och höll det nära brand varnaren!!! hahah men nu ska jag gå ner å käka!! puss å hej! <3

Idag...

.... Ska jag till skolan sedan hem å träna ngr gånger på eng sen åka till stallet å rida!! Nu ligger jag å slappar i sängen å jag vet att jag inte får de :P men nu måste jag klä på mig å så! Vi ses! Bloggar nog ikv efter stallet! ❤


Skriver när jag får tid!!

skriver när jag får tid för att nu när jag går i skolan har jag oftast inte tid med att blogga så jag skriver när jag får tid och om jag inte skriver på ett par veckor ksk jag tar en paus med bloggen!! men nu gjör jag inget spec! har sovit lite idag och snart ska jag gå ner och äta min goda kalla kykling :D skit gott men puss å hej !

Veckan! ❤

Här kmr denna vecka för mig!

Måndag: skola sedan hem och plugga å sedan åka och rida!

Tisdag: skola sedan hem och plugga!!

Onsdag: skola å sluta tidigt så vi gick till gamla skolan och hälsa på sedan stack jag hem och plugga! Sen cykla jag till Mathilda så då gick jag å Mathilda och Lydia ut med Milton!

Torsdag: skola, hem och plugga hårt! Tyska läxan in!!

Fredag: skola och so läxa in, sticka hem med Emmy Nancy och Julia! ❤

Lördag: sovmorgon, plugga lite å chilla! Ksk va med ngn!

Söndag: sovmorgon å plugga å ksk va med ngn! ❤


Går till bussen halv åtta så jag blir ganska trött!! Så aa detta är min vecka ! ❤


RSS 2.0